Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
امیری عقدایی سیدسهیل | اعلمی مهران | خمیری مرتضی
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
more
View 375
تولید پنیر سفید فراپالایشی سینبیوتیک با استفاده از سویه پروبیوتیک Lactobacillus acidophilus و اینولین
قائمی هادی | حصاری جواد | پوراحمد رضوان
View 318
مدلسازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان به کمک امواج مایکروویو
کرمی ز. | میرزایی ح.
View 438