Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

372
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 17

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری عقدایی، سیدسهیل، اعلمی، مهران، و خمیری، مرتضی. (1389). تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 2(4)، 1-17. SID. https://sid.ir/paper/501696/fa

    Vancouver: کپی

    امیری عقدایی سیدسهیل، اعلمی مهران، خمیری مرتضی. تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1389؛2(4):1-17. Available from: https://sid.ir/paper/501696/fa

    IEEE: کپی

    سیدسهیل امیری عقدایی، مهران اعلمی، و مرتضی خمیری، “تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 1–17، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501696/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا