APA:
کپیامیری عقدایی، سیدسهیل، اعلمی، مهران، و خمیری، مرتضی. (1389). تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 2(4)، 1-17. SID. https://sid.ir/paper/501696/fa
Vancouver:
کپیامیری عقدایی سیدسهیل، اعلمی مهران، خمیری مرتضی. تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1389؛2(4):1-17. Available from: https://sid.ir/paper/501696/fa
IEEE:
کپیسیدسهیل امیری عقدایی، مهران اعلمی، و مرتضی خمیری، “تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 1–17، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501696/fa