مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,390
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم پیش ژلاتینه شده تولید شده به روش خشک کن دو غلطکی

صفحات

 صفحه شروع 193 | صفحه پایان 202

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 نشاسته گندم متداولترین نشاسته تولیدی در ایران و بسیاری از کشورهای جهان می باشد که کاربردهای بسیاری دارد در صنایع غذایی و غیر غذایی دارد. به منظور بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی و یا ایجاد خواص عملکردی جدید، می توان با ایجاد تغییراتی در ساختار نشاسته آنرا اصلاح نمود. از میان روشهای متعدد موجود جهت اصلاح نشاسته، روشهای فیزیکی اخیرا مورد توجه بسیار قرار گرفته اند. تولید نشاسته پیش ژلاتینه شده یکی از روشهای فیزیکی جهت اصلاح نشاسته طبیعی می باشد. هدف اصلی از انجام این تحقیق مطالعه خواص فیزیکی و شیمیایی نشاسته گندم پیش ژلاتینه شده است که به کمک یک خشک کن دو غلطکی در سطح آزمایشگاهی تولید شد. نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از خشک کن دو غلطکی جهت تهیه نشاسته پیش ژلاتینه شده باعث تخریب ساختار گرانولی، تجزیه مولکولهای نشاسته و کاهش درجه کریستالی نشاسته گردید. نشاسته پیش ژلاتینه شده دارای ویسکوزیته آب سرد (در دمای 25oC) بود، در حالی که نشاسته طبیعی قادر به ایجاد ویسکوزیته در این شرایط نبود. نشاسته اصلاح شده همچنین دارای قدرت جذب آب و تورم بیشتری نسبت به نشاسته طبیعی بود. با توجه به این خصوصیات، نشاسته پیش ژلاتینه شده قابلیت استفاده شدن به عنوان تغلیظ کننده در غذاهای آماده مصرف و یا محصولات حساس به حرارت به منظور حذف یا کاهش حرارت دهی را دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجذوبی، مهسا، رادی، م.، فرحناکی، عسگر، جمالیان، جلال، تانگ دانگ، ت.، و مصباحی، غلامرضا. (1389). خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم پیش ژلاتینه شده تولید شده به روش خشک کن دو غلطکی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(2)، 193-202. SID. https://sid.ir/paper/62467/fa

    Vancouver: کپی

    مجذوبی مهسا، رادی م.، فرحناکی عسگر، جمالیان جلال، تانگ دانگ ت.، مصباحی غلامرضا. خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم پیش ژلاتینه شده تولید شده به روش خشک کن دو غلطکی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1389؛13(2):193-202. Available from: https://sid.ir/paper/62467/fa

    IEEE: کپی

    مهسا مجذوبی، م. رادی، عسگر فرحناکی، جلال جمالیان، ت. تانگ دانگ، و غلامرضا مصباحی، “خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم پیش ژلاتینه شده تولید شده به روش خشک کن دو غلطکی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 2، pp. 193–202، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62467/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button