Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی 30 و 60 درصد گوشت از نظر وجود بافت های غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت
عباسی فسارانی مهدیه | حسینی هدایت | جاهدخانیکی غلامرضا
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
more
View 362
بررسی اثرات ضدمیکروبی و روش های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن
شهنیا مریم | خاکسار رامین
View 417