APA:
کپیعباسی فسارانی، مهدیه، حسینی، هدایت، و جاهدخانیکی، غلامرضا. (1391). مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی 30 و 60 درصد گوشت از نظر وجود بافت های غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(5 (ویژه نامه))، 311-318. SID. https://sid.ir/paper/516223/fa
Vancouver:
کپیعباسی فسارانی مهدیه، حسینی هدایت، جاهدخانیکی غلامرضا. مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی 30 و 60 درصد گوشت از نظر وجود بافت های غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(5 (ویژه نامه)):311-318. Available from: https://sid.ir/paper/516223/fa
IEEE:
کپیمهدیه عباسی فسارانی، هدایت حسینی، و غلامرضا جاهدخانیکی، “مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی 30 و 60 درصد گوشت از نظر وجود بافت های غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 5 (ویژه نامه)، pp. 311–318، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516223/fa