APA:
کپیشهنیا، مریم، و خاکسار، رامین. (1391). بررسی اثرات ضدمیکروبی و روش های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(5 (ویژه نامه))، 949-955. SID. https://sid.ir/paper/522047/fa
Vancouver:
کپیشهنیا مریم، خاکسار رامین. بررسی اثرات ضدمیکروبی و روش های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(5 (ویژه نامه)):949-955. Available from: https://sid.ir/paper/522047/fa
IEEE:
کپیمریم شهنیا، و رامین خاکسار، “بررسی اثرات ضدمیکروبی و روش های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 5 (ویژه نامه)، pp. 949–955، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522047/fa