Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

415
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضدمیکروبی و روش های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن

صفحات

 صفحه شروع 949 | صفحه پایان 955

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهنیا، مریم، و خاکسار، رامین. (1391). بررسی اثرات ضدمیکروبی و روش های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(5 (ویژه نامه))، 949-955. SID. https://sid.ir/paper/522047/fa

    Vancouver: کپی

    شهنیا مریم، خاکسار رامین. بررسی اثرات ضدمیکروبی و روش های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(5 (ویژه نامه)):949-955. Available from: https://sid.ir/paper/522047/fa

    IEEE: کپی

    مریم شهنیا، و رامین خاکسار، “بررسی اثرات ضدمیکروبی و روش های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 5 (ویژه نامه)، pp. 949–955، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522047/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا