Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در یک بستنی غیر تخمیری
عبقری علی | شیخ زین الدین محمود | سلیمانیان زاده صبیحه
کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
more
View 273
اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسPTCC 1643در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان
رضایی مکرم رضا | مرتضوی سیدعلی | حبیبی نجفی محمدباقر
View 197
مدلسازی تغییرات قدرت رنگی در زعفران نگهداری شده در منطقه معتدل و خشک، در شرایط نیمه کنترل شده
قلاسی مود ف. | نوربخش ر.
View 235
بررسی تاثیرات درجه حرارت و سرعت جریان هوا در خشک کردن صنعتی آویشن گونه برگ باریک روی مقادیر کمی اسانس استحصالی
موسویان م.ت.ح. | بصیری ش.
View 224
بررسی اثر اسیدهای اولئیک و استئاریک بر ویژگی های مکانیکی، نفوذپذیری فیلم کازئینات سدیم
برومند ع. | امام جمعه ز. | حامدی م.
View 200