Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
اثر استفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی
رستمخانی علیرضا | ایلا نیما | فرودی فرهاد | افسر علی
دانش و پژوهش علوم دامی
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
more
View 543
بررسی تولید امولسیون مضاعف برای افزایش پایداری کره کم چرب
ترکاشوند یداله | موسوی پور سیدفضل اله
View 536
برآورد مولفه های واریانس و کواریانس صفات وزن بدن در گوسفند زندی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی
صمدی سمیه | همتی بهزاد | هنرور محمود | فرهوش طرلان
View 481
اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت و اسیدآمینه قابل هضم و کل، بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین در سویه های تجاری گوشتی راس 308 و آرین
یعقوب فر اکبر | نوری امام زاده علی | وزیری گوهر مهسا
View 651
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر و عصاره آویشن شیرازی بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون مرغ های تخم گذار
نوبخت علی | آتش زمزم افشین | مظلوم فرشید
View 666
بررسی وضعیت باتلنک در نمونه ای از جمعیت کبک ایرانی با استفاده از آنالیز ریزماهواره ها
کربلائیان عباس | امیری نیا سیروس | همتی بهزاد | عمرانی حسین
View 705
اثرات واریانس QTL بر صحت انتخاب ژنومی
نادری رسول | نوشری علیرضا | امین افشار مهدی
View 635
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله ذرت به جای دانه ذرت بر عملکرد، ویژگی های لاشه و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی
قربانی قرخبلاغ سمیه | ابراهیم نژاد یحیی | یگانه عبدالرضا | قیاسی قلعه کندی جمشید
View 764