مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

144
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

44
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره گیاهان جینسینگ و چای سبز در مقایسه با داروی پومئول برولر بر پروتئین واکنشی C و آنزیم های کبدی موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 23

چکیده

 زمینه و هدف: مطالعات زیادی در مورد اثرات عصاره گیاهان جینسینگ و چای سبز بر فاکتورهای التهابی و آنزیم های کبدی انجام شده است. این مطالعه به منظور تعیین اثر عصاره گیاهان جینسینگ و چای سبز در مقایسه با داروی پومئول برولر بر پروتئین واکنشی C (C-reactive protein: CRP) و آنزیم های آلکالین ترانسفراز و آسپارتات ترانسفراز موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب انجام شد. روش بررسی: در این مطالعه تجربی 42 سر موش صحرایی نر نژاد ویستار به صورت تصادفی به 7 گروه 6 تایی شامل گروه کنترل دارای رژیم غذایی معمولی و شش گروه تجربی هایپرلیپیدمیک شده به مدت یک ماه توسط رژیم غذایی پرچرب تقسیم شدند. تیمار گروه ها به مدت 8 هفته و از طریق تزریق درون صفاقی انجام شد. گروه 1 و2 دریافت کننده mg/kg/day 5/77 و mg/kg/day 155 عصاره چای سبز؛ گروه 3 و 4 دریافت کننده mg/kg/day 103. 3 و mg/kg/day 206. 6 عصاره جینسینگ؛ گروه 5 دریافت کننده g/kg/day 0. 16 داروی پومئول برولر و گروه 6 دریافت کننده غلظت های توأم چای سبز mg/kg/day 155 و جینسینگ mg/kg/day 206. 6 بودند. در انتهای تیماردهی پارامترهای CRP و آنزیم های کبدی سنجش شد. یافته ها: میانگین CRP در گروه های تیمار شده با عصاره چای سبز, عصاره جینسینگ و داروی پومئول برولرو در مقایسه با گروه کنترل کاهش آماری معنی داری نشان داد (P<0. 05). میزان آنزیم های AST و ALT گروه های تیمار شده در مقایسه با گروه کنترل تفاوت آماری معنی داری نداشت. نتیجه گیری: استفاده از عصاره گیاهان جینسینگ و چای سبز همانند داروی پومئول برولر به مدت هشت هفته موجب کاهش پروتئین واکنشی C می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، ماندانا، شاهانی پور، کهین، منجمی، رامش، و محمدی نژاد، پریسا. (1401). اثر عصاره گیاهان جینسینگ و چای سبز در مقایسه با داروی پومئول برولر بر پروتئین واکنشی C و آنزیم های کبدی موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 24(2 (پی در پی 82) )، 19-23. SID. https://sid.ir/paper/1013225/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی ماندانا، شاهانی پور کهین، منجمی رامش، محمدی نژاد پریسا. اثر عصاره گیاهان جینسینگ و چای سبز در مقایسه با داروی پومئول برولر بر پروتئین واکنشی C و آنزیم های کبدی موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1401؛24(2 (پی در پی 82) ):19-23. Available from: https://sid.ir/paper/1013225/fa

    IEEE: کپی

    ماندانا صالحی، کهین شاهانی پور، رامش منجمی، و پریسا محمدی نژاد، “اثر عصاره گیاهان جینسینگ و چای سبز در مقایسه با داروی پومئول برولر بر پروتئین واکنشی C و آنزیم های کبدی موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 24، no. 2 (پی در پی 82) ، pp. 19–23، 1401، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1013225/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button