APA:
کپیعبادی، محمدتقی، رحمتی، مصطفی، عزیزی، مجید، حسن زاده خیاط، محمد، و دادخواه، علیرضا. (1392). بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن, درصد و اجزای اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 29(2 (پیاپی 60))، 425-437. SID. https://sid.ir/paper/105376/fa
Vancouver:
کپیعبادی محمدتقی، رحمتی مصطفی، عزیزی مجید، حسن زاده خیاط محمد، دادخواه علیرضا. بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن, درصد و اجزای اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1392؛29(2 (پیاپی 60)):425-437. Available from: https://sid.ir/paper/105376/fa
IEEE:
کپیمحمدتقی عبادی، مصطفی رحمتی، مجید عزیزی، محمد حسن زاده خیاط، و علیرضا دادخواه، “بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن, درصد و اجزای اسانس ریحان (.Ocimum basilicum L)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 29، no. 2 (پیاپی 60)، pp. 425–437، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105376/fa