APA:
کپیاحمدی، شهلا، سفیدکن، فاطمه، باباخانلو، پرویز، عسگری، فاطمه، خادمی، کریم، ولی زاده، ناهید، و کریمی فر، محمدعلی. (1388). مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در مراحل قبل از گلدهی و گلدهی کامل در رویشگاه و مزرعه. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 25(2 (پیاپی 44))، 159-169. SID. https://sid.ir/paper/105594/fa
Vancouver:
کپیاحمدی شهلا، سفیدکن فاطمه، باباخانلو پرویز، عسگری فاطمه، خادمی کریم، ولی زاده ناهید، کریمی فر محمدعلی. مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در مراحل قبل از گلدهی و گلدهی کامل در رویشگاه و مزرعه. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1388؛25(2 (پیاپی 44)):159-169. Available from: https://sid.ir/paper/105594/fa
IEEE:
کپیشهلا احمدی، فاطمه سفیدکن، پرویز باباخانلو، فاطمه عسگری، کریم خادمی، ناهید ولی زاده، و محمدعلی کریمی فر، “مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در مراحل قبل از گلدهی و گلدهی کامل در رویشگاه و مزرعه،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 25، no. 2 (پیاپی 44)، pp. 159–169، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105594/fa