مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

47
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فراوانی ژن های انتروسین در جدایه های انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از گوشت قرمز در شهرکرد

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 45

چکیده

 باکتریوسین ها پروتئین هایی هستند که توسط باکتری ها به ویژه باکتری های اسید لاکتیک تولید می شوند که خاصیت ضد میکروبی دارند و برای نگهداری غذاها استفاده می شوند. L50A و L50B ترکیباتی هستند که توسط برخی از سویه های انتروکوکوس فاسیوم تولید می شوند. مطالعه حاضر به منظور جداسازی و تعیین فراوانی ژن انتروسین L50A و L50B در جدایه های انتروکوکوس فاسیوم از گوشت در شهرستان شهرکرد انجام شد. در این تحقیق 80 نمونه گوشت تهیه شد و شیوع ژن های انتروسین L50A و L50B مورد بررسی قرار گرفتند. جداسازی باکتری ها با استفاده از روش های بیوشیمیایی میکروبیولوژی مانند تست بایل اسکولین, رشد در 5/6 درصد NaCl, تخمیر پیرووات و تکنیک های مولکولی انجام شد. در حضور پرایمرهای اختصاصی مربوط به ژن های انتروسین, فراوانی ژن های L50A و L50B تعیین شد. در این تحقیق از مجموع 80 نمونه مورد مطالعه 66 نمونه (5/82 درصد) آلوده به انتروکوک شناسایی شد که تعداد 35 نمونه (75/43 درصد) آلوده به باکتری انتروکوکوس فاسیوم تشخیص داده شدند. L50A در 15 جدایه (85/42 درصد) و L50B در 14 جدایه (40درصد) گزارش شد. با توجه به آلودگی نسبتاً بالای انتروکوکوس فاسیوم در گوشت, سایر مطالعات برای خواص ضد میکروبی انتروسین های تولید شده توسط این باکتری توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهشود، پریسا، تاج بخش، الهه، و نوربخش، فهیمه. (1401). بررسی فراوانی ژن های انتروسین در جدایه های انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از گوشت قرمز در شهرکرد. بیماری‌ های قابل انتقال بین انسان و حیوان، 2(1 )، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/1066503/fa

    Vancouver: کپی

    بهشود پریسا، تاج بخش الهه، نوربخش فهیمه. بررسی فراوانی ژن های انتروسین در جدایه های انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از گوشت قرمز در شهرکرد. بیماری‌ های قابل انتقال بین انسان و حیوان[Internet]. 1401؛2(1 ):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/1066503/fa

    IEEE: کپی

    پریسا بهشود، الهه تاج بخش، و فهیمه نوربخش، “بررسی فراوانی ژن های انتروسین در جدایه های انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از گوشت قرمز در شهرکرد،” بیماری‌ های قابل انتقال بین انسان و حیوان، vol. 2، no. 1 ، pp. 37–45، 1401، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1066503/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button