مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,938
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,411
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی عصاره الکلی بابونه، توت، ختمی، گل گاوزبان و رزماری

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 34

چکیده

 مقدمه: یافتن ترکیبات جدید با منشا گیاهی در درمان, تخفیف و پیشگیری از بیماری ها, در سال های اخیر مورد توجه محققان است. هدف مطالعه حاضر بررسی توان آنتی اکسیدانی و اثرات ضدالتهابی گیاه های گل گاوزبان, گل ختمی, بابونه, برگ درخت توت و رزماری می باشد که به کرار در طب سنتی استفاده می شوند.مواد و روش ها: در این بررسی میزان توان آنتی اکسیدانی گیاهان با ارزیابی احیا یون مس (Cupric Assay), قدرت ضد التهابی آنها با آزمون ممانعت از دنچوره شدن پروتئین سرم, صورت پذیرفت.نتایج: عصاره برگ درخت توت, بابونه و گل گاوزبان دارای بیشترین اثرات آنتی اکسیدانی, عصاره رزماری, بابونه و گل ختمی دارای بیشترین اثرات ضدالتهابی می باشند و دو گیاه بابونه و رزماری دارای اثرات توام آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.نتیجه گیری: استفاده از روش های غربالگری همانند روش های فوق الذکر فرصتی برای یافتن ترکیبات فعال دارای چند اثر متفاوت را فراهم خواهد کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صدیق آرا، پریسا، برین، عباس، جاهدخانیکی، غلامرضا، و فرجادمند، فاطمه. (1392). ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی عصاره الکلی بابونه, توت, ختمی, گل گاوزبان و رزماری. (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی، 8(1)، 31-34. SID. https://sid.ir/paper/107854/fa

    Vancouver: کپی

    صدیق آرا پریسا، برین عباس، جاهدخانیکی غلامرضا، فرجادمند فاطمه. ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی عصاره الکلی بابونه, توت, ختمی, گل گاوزبان و رزماری. (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی[Internet]. 1392؛8(1):31-34. Available from: https://sid.ir/paper/107854/fa

    IEEE: کپی

    پریسا صدیق آرا، عباس برین، غلامرضا جاهدخانیکی، و فاطمه فرجادمند، “ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی عصاره الکلی بابونه, توت, ختمی, گل گاوزبان و رزماری،” (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی، vol. 8، no. 1، pp. 31–34، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/107854/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button