APA:
کپیصدیق آرا، پریسا، برین، عباس، جاهدخانیکی، غلامرضا، و فرجادمند، فاطمه. (1392). ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی عصاره الکلی بابونه, توت, ختمی, گل گاوزبان و رزماری. (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی، 8(1)، 31-34. SID. https://sid.ir/paper/107854/fa
Vancouver:
کپیصدیق آرا پریسا، برین عباس، جاهدخانیکی غلامرضا، فرجادمند فاطمه. ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی عصاره الکلی بابونه, توت, ختمی, گل گاوزبان و رزماری. (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی[Internet]. 1392؛8(1):31-34. Available from: https://sid.ir/paper/107854/fa
IEEE:
کپیپریسا صدیق آرا، عباس برین، غلامرضا جاهدخانیکی، و فاطمه فرجادمند، “ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی عصاره الکلی بابونه, توت, ختمی, گل گاوزبان و رزماری،” (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی، vol. 8، no. 1، pp. 31–34، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/107854/fa