مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

590
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

506
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی بیرون دهانی اثرات مایعات اسیدی وابسته به غذا، بر روی ویژگی های سطحی (سختی و زبری) دو گونه کامپوزیت و یک نوع کامپوزیت تغییر یافته پلی اسید (کامپومر)

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 52

چکیده

 مقدمه: با توجه به این که, محیط دهان, یکی از محیط های شیمیایی است, که می تواند باعث سایش رزین های کامپوزیت شود, در نتیجه, در این پژوهش از دو محیط اسیدی ضعیف (اسید لاکتیک و اسید سیتریک) و یک محیط شاهد (آب مقطر) استفاده شد تا اثرات این محیط ها, بر روی سختی و زبری سطح کامپوزیت های هلیومولار, Z250 و کامپومر کامپو گلاس بررسی گردد.مواد و روش: دیسک هایی از هر سه گونه ماده فراهم و سطح آنها پالیش شدند. دیسک ها برای آزمون سختی و زبری جدا شدند و در محیط آب مقطر, اسید لاکتیک 0.02n و اسید سیتریک 0.02n قرار گرفتند. همه محیط ها در دمای 37 درجه سانتی گراد گذاشته شدند. پس از یک هفته, دیسک ها به وسیله دستگاه سختی سنج و زبری سنج بررسی شدند.یافته ها: از لحاظ زبری سطح مواد, تفاوتی چشمگیر در میان مواد در محیط های گوناگون دیده نشد, اما از لحاظ سختی سطح مواد در محیط اسید لاکتیک, سختی کامپوزیت Z250 از کامپوگلاس بیشتر بود, اما سختی سطح مواد در محیط آب مقطر و اسید سیتریک, تقریبا یکسان بود.نتیجه گیری: تاثیر مواد غذایی مختلف بر زبری سطح مواد ترمیمی همرنگ تقریبا یکسان می باشد ولی این اثر بر سختی مواد همرنگ می تواند متفاوت باشد که بستگی به نوع ماده غذایی و جنس ماده همرنگ دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معتمدی، مهران، و لردان، زهره. (1382). بررسی بیرون دهانی اثرات مایعات اسیدی وابسته به غذا, بر روی ویژگی های سطحی (سختی و زبری) دو گونه کامپوزیت و یک نوع کامپوزیت تغییر یافته پلی اسید (کامپومر). مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز - Journal Of Dentistry، 4(3 (مسلسل 8))، 47-52. SID. https://sid.ir/paper/108457/fa

    Vancouver: کپی

    معتمدی مهران، لردان زهره. بررسی بیرون دهانی اثرات مایعات اسیدی وابسته به غذا, بر روی ویژگی های سطحی (سختی و زبری) دو گونه کامپوزیت و یک نوع کامپوزیت تغییر یافته پلی اسید (کامپومر). مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز - Journal Of Dentistry[Internet]. 1382؛4(3 (مسلسل 8)):47-52. Available from: https://sid.ir/paper/108457/fa

    IEEE: کپی

    مهران معتمدی، و زهره لردان، “بررسی بیرون دهانی اثرات مایعات اسیدی وابسته به غذا, بر روی ویژگی های سطحی (سختی و زبری) دو گونه کامپوزیت و یک نوع کامپوزیت تغییر یافته پلی اسید (کامپومر)،” مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز - Journal Of Dentistry، vol. 4، no. 3 (مسلسل 8)، pp. 47–52، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/108457/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا