APA:
کپیحبیبی نجفی، محمدباقر، و لی، ب.. (1385). تلخی زدایی از بتا - کازئین هیدرولیز شده و پنیر معطر (EMC) توسط X- پرولیل دای پپتیدیل پپتیداز بدست آمده از لاکتوباسیلوس کازئی زیر گونه کازئی LLG. مجله ایرانی علوم و تکنولوژی-الف، 31(3-الف)، 263-270. SID. https://sid.ir/paper/117915/fa
Vancouver:
کپیحبیبی نجفی محمدباقر، لی ب.. تلخی زدایی از بتا - کازئین هیدرولیز شده و پنیر معطر (EMC) توسط X- پرولیل دای پپتیدیل پپتیداز بدست آمده از لاکتوباسیلوس کازئی زیر گونه کازئی LLG. مجله ایرانی علوم و تکنولوژی-الف[Internet]. 1385؛31(3-الف):263-270. Available from: https://sid.ir/paper/117915/fa
IEEE:
کپیمحمدباقر حبیبی نجفی، و ب. لی، “تلخی زدایی از بتا - کازئین هیدرولیز شده و پنیر معطر (EMC) توسط X- پرولیل دای پپتیدیل پپتیداز بدست آمده از لاکتوباسیلوس کازئی زیر گونه کازئی LLG،” مجله ایرانی علوم و تکنولوژی-الف، vol. 31، no. 3-الف، pp. 263–270، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/117915/fa