مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

957
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تلخی زدایی از بتا - کازئین هیدرولیز شده و پنیر معطر (EMC) توسط X- پرولیل دای پپتیدیل پپتیداز بدست آمده از لاکتوباسیلوس کازئی زیر گونه کازئی LLG

صفحات

 صفحه شروع 263 | صفحه پایان 270

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 بتاکازئین که دارای مقادیر زیادی پرولین می باشد در آزمایشگاه بوسیله ترپسین هیدرولیز گردید. الیگوپپتیدهای بدست آمده با استفاده از RP-HPLC جداسازی و متعاقب آن با استفاده از اسید آمینه آنالایزر و اسپکتروفتومتری جرمی مورد شناسایی قرار گرفتند. به اجزای پپتیدی حاصل از هیدرولیز کامل بتاکازئین مقداری آنزیم خالص –X پرولیل دای پپتیدیل پپتیداز (X-PDP) بدست آمده از لاکتوباسیلوس کازئی زیر گونه کازئی LLG افزوده شد و پس از گرمخانه گذاری مجددا عمل جداسازی و شناسایی به روش فوق انجام گردید. نتایج بدست آمده دلالت بر حذف کامل دو پپتید تلخ (جزء 53-97 و جزء (203-209 حاوی X-Pro-Y-Pro در زنجیره خود به وسیله عمل X-PDP داشت. علاوه بر این در بسیاری از پپتیدهای آب گریز نیز کاهش در سطح زیر پیک مشاهده شد. همچنین اثر تلخی زدایی X-PDP بر پنیر معطر (EMC) مورد بررسی قرار گرفت. تلخی خمیره بدست آمده از پنیر چدار معطر شده با استفاده از کوکتل آنزیمی Neutrase در حد بسیار زیادی با افزودن عصاره خام لاکتوباسیلوس کازئی زیر گونه کازئی LLG مهار گردید. دو پپتید آب گریز در EMC با توالی آلانین، پرولین، فنیل آلانین، پرولین، گلوتامین، والین و همچنین فنیل آلانین، لوسین، لوسین توسط عصاره خام کاملا هیدرولیز گردیدند. استفاده از RP-HPLC و متعاقب آن اسید آمینه آنالایزر و اسپکتروفتومتری جرمی نشان داد که هضم پپتیدهای مولد تلخی به وسیله عصاره خام بیشتر مربوط به حضور X-PDP می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button