مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

997
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

644
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات بازدارندگی لاکتوباسیلوس کازئی – کازئی بر رشد هلیکوباکترپیلوری

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 122

چکیده

 زمینه و هدف: هلیکوباکتر پیلوری باکتری گرم منفی خمیده ای است که در مخاط معده مستقر و برای سال ها در آنجا باقی می ماند و بیماری های مختلفی چون زخم معده و دوازدهه ایجاد می کند. امروزه برای درمان عفونت آن از آنتی بیوتیک استفاده می گردد ولی روش های درمانی دیگری نیز مطرح شده و تحت بررسی است که از آن جمله استفاده از ارگانیسم های زنده پروبیوتیک چون لاکتوباسیلوس ها (لاکتوباسیلوس کازئی – کازئی) را می توان نام برد. مشخص شده است که عصاره کشت لاکتوباسیلوس رشد هلیکوباکترپیلوری را مهار می کند لذا در این پژوهش اثرات مهاری یک گونه لاکتوباسیلوس بر رشد هلیکوباکترپیلوری در کشت مختلط و احتمالا با شرایطی شبیه درون تنی بررسی شد.مواد و روش کار: این پژوهش در سال 1381 در دانشگاه علوم پزشکی کرمان انجام گردید و برای مطالعه اثرات ضد باکتریایی و آنتاگونیستیکی لاکتوباسیلوس کازئی – کازئی در برابر هلیکوباکتر پیلوری از سیستم ژلی تثبیت شده استفاده شد که این سیستم دارای دو فاز بود یکی فاز جامد حاوی محیط Peptone Yeast extract salt solution, %1.5 آگار و %2 گلوکز و فاز نیمه جامد حاوی محیط Yeast extract salt solution, %0.75 آگار و 1.5×107 باکتری در میلی لیتر محیط کشت بود. در این سیستم لاکتوباسیلوس کازئی – کازئی و هلیکوباکتر پیلوری به تنهایی و بطور مختلط کشت داده شدند. از آنها با چوب پنبه سوراخ کن استریل نمونه گرفته شد و جمعیت هر باکتری, جذب نوری, pH و گلوکز محاسبه گردید.یافته ها: باکتری های مورد بررسی در این سیستم در طول لایه نیمه جامد در مکان های خاصی رشد متراکم داشتند که بصورت نوار رشد آشکار شد. وضعیت رشد (نوارهای رشد), شمارش جمعیت باکتریایی, جذب نوری و pH در کشت مختلط هلیکوباکتر پیلوری و لاکتوباسیلوس کازئی زیر گونه کازئی با کشت خالص هلیکوباکتر پیلوری مشابه بود.نتیجه گیری: با بررسی های بعمل آمده مشخص شد لاکتوباسیلوس کازئی – کازئی رشد هلیکوباکتر پیلوری در کشت مختلط را مهار نمی کند. بنابراین لاکتوباسیلوس کازئی – کازئی کاندیدای مناسبی جهت اهداف پروبیوتیکی نمی تواند باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضازاده زرندی، ابراهیم، عبدالهی، حمید، و کاظمی عرب آبادی، محمد. (1386). بررسی اثرات بازدارندگی لاکتوباسیلوس کازئی – کازئی بر رشد هلیکوباکترپیلوری. مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences، 9(2)، 113-122. SID. https://sid.ir/paper/84264/fa

    Vancouver: کپی

    رضازاده زرندی ابراهیم، عبدالهی حمید، کاظمی عرب آبادی محمد. بررسی اثرات بازدارندگی لاکتوباسیلوس کازئی – کازئی بر رشد هلیکوباکترپیلوری. مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences[Internet]. 1386؛9(2):113-122. Available from: https://sid.ir/paper/84264/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم رضازاده زرندی، حمید عبدالهی، و محمد کاظمی عرب آبادی، “بررسی اثرات بازدارندگی لاکتوباسیلوس کازئی – کازئی بر رشد هلیکوباکترپیلوری،” مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences، vol. 9، no. 2، pp. 113–122، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84264/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا