مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

741
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) در دمای متوسط با افزایش زمان قوام یابی

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 109

چکیده

 سابقه و هدف: گوشت چرخ و شسته شده ماهی (سوریمی), برای تولید فراورده های آماده مصرف استفاده می گردد. از طریق روش های گوناگون قوام یابی مانند تغییر pH, دماها و زمان های مختلف حرارت دهی می توان محصولاتی با خواص بافتی مناسب تر تولید کرد. هدف این مطالعه تعیین اثر افزایش زمان حرارت دهی, در طی قوام یابی در دمای متوسط, بر خواص ژل های تولید شده از سوریمی می باشد.مواد و روشها: آزمایشات روی ژل های سووآری (سوریمی مخلوط شده با نمک و قوام یافته) و نیز ژل های کامابوکو (سووآری پخته شده) انجام گرفت. جهت قوام یابی, ژل ها در دمای 25oC در زمان های 5,3,2,1 و 8 ساعت حرارت دهی شدند. ژل های سووآری قوام یافته بلافاصله در آب و یخ یک ساعت سردسازی شدند اما ژل های کامابوکو پیش از سرد سازی در 90oC برای 20 دقیقه پخته شدند. آزمایشات ظرفیت نگهداری آب, حلالیت پروتئین, پپتیدهای محلول, الکتروفورز ژل (SDS PAGE), تست پانکچر و رنگ سنجی انجام شد.یافته ها: در ژل های سووآری و کامابوکو با افزایش زمان قوام یابی در 25oC میزان حلالیت پروتئین, شاخص L* و سفیدی کاهش و قدرت ژل افزایش یافت. ظرفیت نگهداری آب و نیز پپتیدهای محلول در TCA تفاوت معنی داری (p>0.05) نداشتند. الگوی الکتروفورز ژل کاهش وزن مولکولی پروتئین میوزین و اکتین را نشان داد.نتیجه گیری: برای بهبود خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی و افزایش کیفیت بافت فراورده های حاصل از آن, حرارت دهی ژل سوریمی طی دو مرحله و همچنین افزایش زمان قوام یابی تا 8 ساعت در دمای متوسط توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی نژاد، شیما، شعبان پور، بهاره، و شعبانی، علی. (1393). بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) در دمای متوسط با افزایش زمان قوام یابی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 101-109. SID. https://sid.ir/paper/121201/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی نژاد شیما، شعبان پور بهاره، شعبانی علی. بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) در دمای متوسط با افزایش زمان قوام یابی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(3):101-109. Available from: https://sid.ir/paper/121201/fa

    IEEE: کپی

    شیما زمانی نژاد، بهاره شعبان پور، و علی شعبانی، “بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) در دمای متوسط با افزایش زمان قوام یابی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 101–109، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121201/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button