APA:
کپیزمانی نژاد، شیما، شعبان پور، بهاره، و شعبانی، علی. (1393). بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) در دمای متوسط با افزایش زمان قوام یابی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 101-109. SID. https://sid.ir/paper/121201/fa
Vancouver:
کپیزمانی نژاد شیما، شعبان پور بهاره، شعبانی علی. بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) در دمای متوسط با افزایش زمان قوام یابی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(3):101-109. Available from: https://sid.ir/paper/121201/fa
IEEE:
کپیشیما زمانی نژاد، بهاره شعبان پور، و علی شعبانی، “بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) در دمای متوسط با افزایش زمان قوام یابی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 101–109، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121201/fa