مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

962
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

552
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

روغن های خوراکی مختلف و فلور میکروبی روده در مدل تجربی کولیت

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 79

چکیده

 سابقه و هدف: شواهد فراوان مبنی بر اثرات مفید لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکترها در کاهش التهاب از یک سو و شواهد متعددی مبنی بر اثرات مفید اسیدهای چرب چند غیر اشباعی در کاهش التهاب, ما را بر آن داشت تا اثر متقابل روغن های مختلف و فلور میکروبی روده را در یک مدل تجربی کولیت بررسی کنیم.مواد و روش ها: موش های 8 هفته ای نژاد (n=9) BALB/C, به مدت 4 هفته تحت رژیم هایی قرار گرفتند که کالری آنها یکسان بوده و تنها تفاوت آنها در ترکیب چربی بود. 20% کالری دریافتی از روغن ماهی, یا روغن کانولا یا روغن گلرنگ و یا رژیم معمول با چربی پیه بود. کولیت به وسیله تجویز اسید استیک به داخل رکتوم در روز 21 القا شد. شدت التهاب, آسیب های میکروسکوپیک و ماکروسکوپیک, بیان سیتوکین های التهابی, فلور میکروبی سکوم و پروفایل لیپیدی سرم, یک هفته بعد از القای کولیت بررسی شد.یافته ها: گروه تغذیه شده با رژیم معمول, بیشترین التهاب را نشان دادند. التهاب در گروه روغن گلرنگ, روغن کانولا و روغن ماهی به ترتیب کم شد (P<0.05). در گروه رژیم معمول, تعداد باکتریودسه ها به طور معنی داری بیشتر (P<0.05) و تعداد لاکتوباسیل ها به طور معنی داری کمتر از گروه های دیگر بود (P<0.05). همچنین روغن ماهی توانست میزان تری گلیسیرید پلاسمایی را به طور معنی داری کاهش دهد (P<0.05).نتیجه گیری: اسیدهای چرب غیراشباع می توانند فلور میکروبی روده را به سمت افزایش تعداد بیفیدوباکترها تغییر دهند. این اسیدهای چرب ممکن است در آینده به عنوان درمان کمکی در کولیت التهابی مورد استفاده قرار گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حکمت دوست، آزیتا، جزایری، سیدابوالقاسم، میرشفیعی، سیدعباس، فیض آبادی، محمدمهدی، اشراقیان، محمدرضا، صداقت، رضا، و جکوبسون، کوان. (1387). روغن های خوراکی مختلف و فلور میکروبی روده در مدل تجربی کولیت . مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(4 (پی در پی 11))، 71-79. SID. https://sid.ir/paper/121205/fa

    Vancouver: کپی

    حکمت دوست آزیتا، جزایری سیدابوالقاسم، میرشفیعی سیدعباس، فیض آبادی محمدمهدی، اشراقیان محمدرضا، صداقت رضا، جکوبسون کوان. روغن های خوراکی مختلف و فلور میکروبی روده در مدل تجربی کولیت . مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(4 (پی در پی 11)):71-79. Available from: https://sid.ir/paper/121205/fa

    IEEE: کپی

    آزیتا حکمت دوست، سیدابوالقاسم جزایری، سیدعباس میرشفیعی، محمدمهدی فیض آبادی، محمدرضا اشراقیان، رضا صداقت، و کوان جکوبسون، “روغن های خوراکی مختلف و فلور میکروبی روده در مدل تجربی کولیت ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 4 (پی در پی 11)، pp. 71–79، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121205/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا