APA:
کپیزکی پوررحیم آبادی، نیره، سهراب وندی، سارا، و روزبه نصیرایی، لیلا. (1397). تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(3 )، 39-46. SID. https://sid.ir/paper/121210/fa
Vancouver:
کپیزکی پوررحیم آبادی نیره، سهراب وندی سارا، روزبه نصیرایی لیلا. تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(3 ):39-46. Available from: https://sid.ir/paper/121210/fa
IEEE:
کپینیره زکی پوررحیم آبادی، سارا سهراب وندی، و لیلا روزبه نصیرایی، “تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 3 ، pp. 39–46، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121210/fa