APA:
کپیزمانی نور، نگار، طاهباز، فریده، طالبان، فروغ اعظم، علوی مجد، حمید، و رضانیستانی، تیرنگ. (1385). اثر مصرف سیر در وعده صبحانه بر سطح گلوکز و انسولین سرم پس از صرف غذا در مبتلایان به دیابت نوع دو. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1(3)، 39-44. SID. https://sid.ir/paper/121288/fa
Vancouver:
کپیزمانی نور نگار، طاهباز فریده، طالبان فروغ اعظم، علوی مجد حمید، رضانیستانی تیرنگ. اثر مصرف سیر در وعده صبحانه بر سطح گلوکز و انسولین سرم پس از صرف غذا در مبتلایان به دیابت نوع دو. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛1(3):39-44. Available from: https://sid.ir/paper/121288/fa
IEEE:
کپینگار زمانی نور، فریده طاهباز، فروغ اعظم طالبان، حمید علوی مجد، و تیرنگ رضانیستانی، “اثر مصرف سیر در وعده صبحانه بر سطح گلوکز و انسولین سرم پس از صرف غذا در مبتلایان به دیابت نوع دو،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 3، pp. 39–44، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121288/fa