APA:
کپیامیدوار، آرزو، عباسی، هاجر، و گل آبادی، مریم. (1396). تاثیر زیرواحدهای سنگین گلوتنین گندم بر برخی از ویژگی های کیفی بیسکویت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(3)، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/121335/fa
Vancouver:
کپیامیدوار آرزو، عباسی هاجر، گل آبادی مریم. تاثیر زیرواحدهای سنگین گلوتنین گندم بر برخی از ویژگی های کیفی بیسکویت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(3):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/121335/fa
IEEE:
کپیآرزو امیدوار، هاجر عباسی، و مریم گل آبادی، “تاثیر زیرواحدهای سنگین گلوتنین گندم بر برخی از ویژگی های کیفی بیسکویت،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 3، pp. 65–76، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121335/fa