APA:
کپیاحمدی، نگین، خسروی دارانی، کیانوش، زارعان شهرکی، سلماز، مرتضویان، سیدامیرمحمد، مشایخ، مرتضی، کمیلی، رزیتا، و آزادنیا، ابراهیم. (1392). بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک, استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراک دهی شده با پروپیونی باکتریوم و لاکتوباسیلوس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 113-121. SID. https://sid.ir/paper/121428/fa
Vancouver:
کپیاحمدی نگین، خسروی دارانی کیانوش، زارعان شهرکی سلماز، مرتضویان سیدامیرمحمد، مشایخ مرتضی، کمیلی رزیتا، آزادنیا ابراهیم. بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک, استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراک دهی شده با پروپیونی باکتریوم و لاکتوباسیلوس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(2):113-121. Available from: https://sid.ir/paper/121428/fa
IEEE:
کپینگین احمدی، کیانوش خسروی دارانی، سلماز زارعان شهرکی، سیدامیرمحمد مرتضویان، مرتضی مشایخ، رزیتا کمیلی، و ابراهیم آزادنیا، “بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک, استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراک دهی شده با پروپیونی باکتریوم و لاکتوباسیلوس،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 113–121، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121428/fa