مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,829
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,807
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری)

صفحات

 صفحه شروع 239 | صفحه پایان 252

چکیده

 امروزه علوم و فناوری نانو به عنوان یکی از مهمترین زمینه های تحقیقاتی - توسعه ای در بین علوم مدرن مطرح است. امروزه نانو ذرات مغناطیسی به دلیل ویژگی هایی مانند سطح ویژه بزرگ و جداسازی ساده با میدان مغناطیسی خارجی, کاربردهای متنوعی پیدا کرده اند. در مواد غذایی, می توان از نانو ذرات مغناطیسی برای تثبیت آنزیم ها, خالص سازی پروتئین ها و آنالیز ترکیبات مربوطه بهره برد. در این مقاله اصول کلی تولید نانو ذرات مغناطیسی و موفقیت های به دست آمده در تثبیت آنزیم ها, خالص سازی پروتئین ها, آنالیز مواد غذایی و نقش آنها در روش های آماده سازی, بررسی خواهد شد. یافته های ارائه شده در این مقاله نشان دهنده ظرفیت بالای نانو ذرات مغناطیسی در علوم و صنایع غذایی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرجی، محمد، و فدوی، قاسم. (1392). کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 239-252. SID. https://sid.ir/paper/121432/fa

    Vancouver: کپی

    فرجی محمد، فدوی قاسم. کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(2):239-252. Available from: https://sid.ir/paper/121432/fa

    IEEE: کپی

    محمد فرجی، و قاسم فدوی، “کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 239–252، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121432/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button