مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,338
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

705
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شرایط تولید رامنولیپید حاصل از سویه های مختلف سودوموناس آئروژینوزا

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 38

چکیده

 سابقه و هدف: رامنولیپیدها به گروه بیوسورفاکتانت های گلیکولیپیدی متعلق هستند و اولین بار از سودوموناس آئروژینوزا جدا شدند. رامنولیپیدها به دلیل سمیت پایین, زیست تخریب پذیری و عملکرد انتخابی, جایگزین مناسبی برای سورفاکتانت های صناعی هستند. با توجه به مزایا و موارد کاربرد گسترده بیوسورفاکتانت ها, هدف از این تحقیق, بررسی شرایط تولید بیوسورفاکتانت های حاصل از سودوموناس آئروژینوزا  ATCC 9027و دو سویه جهش یافتهM6  وM34  بود.مواد و روش ها: محیط کشت تولید رامنولیپید (Lindhardt) حاوی منابع مختلف کربن, توسط هر یک از سویه های سودوموناس آئروژینوزا به طور جداگانه تلقیح شد. سپس محیط کشت در شیکر انکوباتور با زمان, دما و دورهای مختلف قرار داده شد. رامنولیپیدها با اسیدی کردن محیط  (pH<2)رسوب داده شدند و سپس با استفاده از حلال های آلی استخراج شدند.یافته ها: نتایج نشان دادند که نوع منبع کربن استفاده شده در محیط کشت, سویه باکتریایی, دما و دور گرمخانه گذاری از عوامل مهم در تولید رامنولیپید هستند. بیشترین غلظت رامنولیپید (2.21 g/l) توسط سویه  M34در دمای30oC  و دور 150rpm پس از 7 روز گرمخانه گذاری و با استفاده از روغن کانولا به عنوان منبع کربن به دست آمد.نتیجه گیری: می توان برای تولید مقادیر بالای رامنولیپید جهت کاربردهای غذایی, شیمیایی, دارویی و بهداشتی از سویه جهش یافته M34 استفاده کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امینی، فرزانه، صمدی، نسرین، هرانده، مهدیه، نقدی، مریم، و شریفیان، انوشه. (1388). بررسی شرایط تولید رامنولیپید حاصل از سویه های مختلف سودوموناس آئروژینوزا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 4(1 (پی در پی 12))، 33-38. SID. https://sid.ir/paper/121563/fa

    Vancouver: کپی

    امینی فرزانه، صمدی نسرین، هرانده مهدیه، نقدی مریم، شریفیان انوشه. بررسی شرایط تولید رامنولیپید حاصل از سویه های مختلف سودوموناس آئروژینوزا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛4(1 (پی در پی 12)):33-38. Available from: https://sid.ir/paper/121563/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه امینی، نسرین صمدی، مهدیه هرانده، مریم نقدی، و انوشه شریفیان، “بررسی شرایط تولید رامنولیپید حاصل از سویه های مختلف سودوموناس آئروژینوزا،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (پی در پی 12)، pp. 33–38، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121563/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button