مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,096
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

559
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین غلظت بهینه سنجد در کنترل رفلکس Gag در کام نرم و لوزه ها

صفحات

 صفحه شروع 482 | صفحه پایان 486

چکیده

 مقدمه: انجام بسیاری از خدمات دندان پزشکی نظیر تهیه رادیوگرافی از داخل دهان, قالب گیری و غیره باعث تحریک رفلکس تهوع می شود. تاکنون راه های متفاوتی برای کنترل این رفلکس پیشنهاد شده است. پیش از این نقش عصاره سنجد در کاهش این رفلکس به اثبات رسیده است. هدف از این مطالعه, بررسی غلظت های مختلف عصاره سنجد در کنترل رفلکس تهوع بود.مواد و روش ها: در این کارآزمایی بالینی, غلظت های 0.5, 1, 2 و 3% عصاره سنجد به صورت محلول در آب بر روی رفلکس تهوع 168 بیمار (4 گروه 42 نفری) ارزیابی شد. بیماران به مدت 1 دقیقه 20 سی سی از محلول را در دهان گردانده, قبل و بعد از استفاده از محلول میزان رفلکس تهوع به کمک آبسلانگ بررسی شده و روز بعد بیماران غلظت بعدی را دهان شویه کرده و به همین ترتیب تمامی غلظت ها در بیماران بررسی گردید. یافته ها توسط آزمون Freedom و Wilcoxon در نرم افزار SPSS ارزیابی شدند (a=0.05).یافته ها: با افزایش غلظت عصاره سنجد, رفلکس تهوع کاهش یافت (P value<0.001).نتیجه گیری:با توجه به محدودیتهای این مطالعه, غلظتهای بالاتر عصاره سنجد برای کنترل رفلکس تهوع موثرترند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حکمتیان، احسان، و کیماسی، مژده. (1389). تعیین غلظت بهینه سنجد در کنترل رفلکس Gag در کام نرم و لوزه ها. مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان، 6(5 (ویژه نامه ارتقای سلامت دهان و دندان))، 482-486. SID. https://sid.ir/paper/126279/fa

    Vancouver: کپی

    حکمتیان احسان، کیماسی مژده. تعیین غلظت بهینه سنجد در کنترل رفلکس Gag در کام نرم و لوزه ها. مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان[Internet]. 1389؛6(5 (ویژه نامه ارتقای سلامت دهان و دندان)):482-486. Available from: https://sid.ir/paper/126279/fa

    IEEE: کپی

    احسان حکمتیان، و مژده کیماسی، “تعیین غلظت بهینه سنجد در کنترل رفلکس Gag در کام نرم و لوزه ها،” مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان، vol. 6، no. 5 (ویژه نامه ارتقای سلامت دهان و دندان)، pp. 482–486، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/126279/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button