Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,584
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

676
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از کیمچی تولید شده در ایران

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 22

چکیده

 زمینه و هدف: پروبیوتیک ها به مجموعه ای از میکروارگانیسم هایی اطلاق می شود که وقتی به میزان مناسب در دستگاه گوارش وجود دارند می توانند تاثیرات مفیدی بر میزبان برجای بگذارند. با توجه به کاهش مصرف محصولات غذایی سنتی تخمیری که به موجب آن, امکان از دست دادن بسیاری از سویه های پروبیوتیک وجود دارد, جداسازی و شناسایی این باکتری ها از محصولات غذایی سنتی و سلامتی زا ضروری به نظر می رسد. کیمچی نوعی غذای تخمیری است که به نظر می آید دارای سویه های پروبیوتیکی باشد. در این پژوهش پتانسیل پروبیوتیکی سویه های جداشده از کیمچی بررسی شد.روش بررسی: جهت تعیین ویژگی های پروبیوتیکی جدایه های مذکور, آزمایشهای تاییدی شامل بررسی مقاومت به اسید (PH های مساوی 2, 3 و 7), بررسی مقاومت به نمک های صفراوی (درصد 0, 0.2, 0.3, 0.5, 1 و %2), فعالیت ضدباکتریایی و در نهایت, بررسی مقاومت سویه های مورد آزمون نسبت به برخی آنتی بیوتیک های رایج انجام شد.یافته ها: در این مطالعه از بین 55 سویه مورد آزمایش, پدیوکوکوس ها و لاکتوباسیلوس ها, ویژگی های پروبیوتیکی خوبی نشان دادند, به گونه ای که بیشترین پتانسیل پروبیوتیکی متعلق به سویه های Lactobacillus plantarum PD412 و Pediococcus pentosaceus ATCC 25745 بود.نتیجه گیری: در این مطالعه, جنبه های ایمنی مصرف این باکتری ها, از نظر مقاومت به آنتی بیوتیک نشان داد این دو باکتری واجد مقاومت طبیعی نسبت به آنتی بیوتیک ها هستند. لذا با توجه به پتانسیل پروبیوتیکی بالای باکتری های اسید لاکتیک جداسازی شده از کیمچی,توصیه می گردد از این ماده غذایی به عنوان یک مکمل پروبیوتیکی استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طباطبایی یزدی، فریده، وسیعی، علیرضا، علیزاده بهبهانی، بهروز، و مرتضوی، سیدعلی. (1394). بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از کیمچی تولید شده در ایران. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 9(5)، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/132345/fa

    Vancouver: کپی

    طباطبایی یزدی فریده، وسیعی علیرضا، علیزاده بهبهانی بهروز، مرتضوی سیدعلی. بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از کیمچی تولید شده در ایران. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم[Internet]. 1394؛9(5):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/132345/fa

    IEEE: کپی

    فریده طباطبایی یزدی، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی، و سیدعلی مرتضوی، “بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از کیمچی تولید شده در ایران،” مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، vol. 9، no. 5، pp. 11–22، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/132345/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا