مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

901
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

543
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط بین مشخصات فردی و نوع رژیم غذایی مصرفی و بروز کیست های تخمدانی غیر سرطانی

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 64

چکیده

 مقدمه: کیست های تخمدانی غیرسرطانی, شایع ترین کیست هایی هستند که در زنان, بروز می نمایند. هدف اصلی این پژوهش, بررسی شایع ترین عوامل موثر در پیدایش کیست های تخمدانی غیرسرطانی در نواحی مختلف استان همدان, بوده است.روش کار: این تحقیق, به صورت گذشته نگر, ابتدا به بررسی 430 پرونده پزشکی افرادی که طی سالهای 85-1380 در استان همدان مبتلا به کیست های تخمدانی غیرسرطانی بوده اند, پرداخته و آنگاه با حذف پرونده های ناقص, نتایج حاصل از بررسی 384 نمونه مبتلا با استفاده از آزمون های تی تست و مربع کای, مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.یافته ها: فراوانی فنوتیپ گروه های خونی ABO در مبتلایان به کیست های تخمدانی در مقایسه با جمعیت نرمال, تفاوت معناداری نداشت. میانگین سن در مبتلایان به کیست های تخمدانی فولیکولی, جسم زرد و درمویید به ترتیب برابر 31.94, 31.34 و 32.5 سال بود. تاریخچه خانوادگی ابتلا به کیست تخمدانی در 30.3% از مبتلایان و تاریخچه تنش های روانی و رخدادهای آزاردهنده در 61.2% از مبتلایان, مشاهده گردید. میانگین مصرف گروه غذایی گوشت ها و گروه غذایی غلات در افراد مبتلا, نسبت به میانگین استاندارد حداقل مصرف مورد نیاز, کمتر بود (p<0.05).نتیجه گیری: بروز کیست های تخمدانی عمدتا در سن تولید مثلی شایع بوده, زمینه های ژنتیکی و تاریخچه خانوادگی, بیماری های زمینه ای به ویژه اختلالات تیرویید و به طور خاص تنش های روانی از مهم ترین علل پیدایش کیست های تخمدانی در مبتلایان بوده است. از سویی, مصرف کم غلات و گوشت نیز احتمالا در پیدایش کیست های تخمدانی موثر بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button