مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

14
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

26
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه ژینکو (Ginkgo biloba) در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 45

چکیده

 1زمینه و هدف: گیاه ژینکو (Ginkgo biloba), گیاهی غنی از ترکیبات پلی فنلی است که این ترکیبات باعث بروز خواص چشمگیری می شوند. هدف از این مطالعه بررسی ویژگی های ضدباکتریایی ژینکو و مقایسه خواص ضدباکتریایی آن بین سه عصاره آبی, اتانولی و متانولی برگ ژینکو است. روش کار: جهت بررسی ویژگی های ضدباکتریایی عصاره های برگ ژینکو از روش انتشار دیسک بر روی چهار سویه باکتری اشــــریشـــیا کلی (Escherichia coli), ســـالمونلا تیفی موریوم (Salmonella typhimurium), باســیلوس سابتیلیس (Bacillus subtilis) و استافیلوکوکوس اورئوس (Staphylococcus aureus) استفاده شد. در نهایت حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) عصاره ها در برابر این چهار سویه سنجیده شد. یافته ها: نتایج حاکی از آن بودند که تمامی عصاره های ژینکو دارای خواص ضدباکتریایی هستند و در میان آن ها, بیشترین فعالیت ضدباکتریایی مربوط به عصاره متانولی و کم ترین مربوط به عصاره آبی ژینکو بود. بیشترین میزان حداقل غلظت بازدارندگی در غلظت 3.13 عصاره آبی و بر علیه باکتری باسیلوس سابتیلیس و بیشترین میزان حداقل غلظت کشندگی نیز در غلظت 6.25  عصاره آبی و بر روی باکتری باسیلوس سابتیلیس است. نتیجه گیری: یافته های این پژوهش نشان از این داشتند که برگ گیاه ژینکو دارای خواص ضدباکتریایی قابل توجهی است که می تواند در صنایع غذایی و دارویی کاربردهای وسیعی داشته باشد. بنابراین, انجام مطالعات بیشتر بر روی این گیاه لازم است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button