Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

869
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آنزیمهای قارچی بر روی عمل سفید کنندگی فاقد کلر خمیر حاصل از باگاس

صفحات

 صفحه شروع 144 | صفحه پایان 150

چکیده

 این مطالعه, در مورد سفیدکنندگی بدون کلر خمیرهای باگاس (تفاله نیشکر) پخت شده با دی متیل فرم آمید توسط گونه هایی از قارچ به نام سریپو ریپوسیز سابورمیس پورا انجام شده است. این فرآیند شامل مراحل سفید کردن با اکسیژن و پراکسید هیدروژن می باشد که اثر مرحله آنزیمی بر روی درجه سفیدی خمیر مورد مطالعه قرار گرفت و در پایان با خمیرهای کنترلی که بدون افزودن آنزیم فرآوری شده است, مقایسه شد. بعد از سفیدکنندگی نهایی, درجه سفیدی برابر 80-79% حاصل شد. در اثر سفید کردن, بعد از مرحله آنزیمی درجه سفیدی خمیر (حدود 1.3-1.7% (ISO و لیگنین زدایی (تا 10.37%) بهبود یافت. همچنین, در مقدار پراکسیدهیدروژن 3% تا 9%, بهبود درجه سفیدی و قابلیت سفیدکنندگی این خمیرها بسیار بهتر از نمونه کنترلی طی تمام مراحل پراکسید هیدروژن است. همچنین در اولین و دومین مرحله سفید کردن توسط پراکسید هیدروژن, می توان بالاترین کیفیت سفیدکنندگی در اثر بکارگیری زایلانز زا مشاهده کرد و در مرحله آخر این میزان کاهش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شیخی، امیر، عموعابدینی، قاسم، راشدی، حمید، ضیایی شیرکلایی، یاسر، سلطانعلی، سعید، و شمس حقانی، زهرا. (1387). تاثیر آنزیمهای قارچی بر روی عمل سفید کنندگی فاقد کلر خمیر حاصل از باگاس. مجله بیوتکنولوژی ایران، 6(3)، 144-150. SID. https://sid.ir/paper/139328/fa

    Vancouver: کپی

    شیخی امیر، عموعابدینی قاسم، راشدی حمید، ضیایی شیرکلایی یاسر، سلطانعلی سعید، شمس حقانی زهرا. تاثیر آنزیمهای قارچی بر روی عمل سفید کنندگی فاقد کلر خمیر حاصل از باگاس. مجله بیوتکنولوژی ایران[Internet]. 1387؛6(3):144-150. Available from: https://sid.ir/paper/139328/fa

    IEEE: کپی

    امیر شیخی، قاسم عموعابدینی، حمید راشدی، یاسر ضیایی شیرکلایی، سعید سلطانعلی، و زهرا شمس حقانی، “تاثیر آنزیمهای قارچی بر روی عمل سفید کنندگی فاقد کلر خمیر حاصل از باگاس،” مجله بیوتکنولوژی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 144–150، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/139328/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا