مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,020
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

973
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

توسعه محصولات جدید کنجدی، تحلیلی بر مشخصات کیفی محصول و فرایند با کاربرد روش های QFD و DOE

صفحات

 صفحه شروع 295 | صفحه پایان 316

چکیده

 توسعه صنایع غذایی یکی از محرک های اصلی رشد اقتصادی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه محسوب می شود. صنایعی موفق هستند که بتوانند فعالیت های خود را با خواسته های مشتریان هماهنگ کنند. توسعه محصول جدید, رویکرد نوینی برای مواجهه با تغییرات محیطی و مقدمه ای برای ورود به فضای رقابتی است. هدف از این تحقیق, شناسایی نیازهای جدید مشتریان محصولات کنجدی, تبدیل نیازهای جدید به مشخصات کیفی محصول و فرایند و ارزیابی بهبود کیفیت محصول جدید است. برای این منظور, در پژوهش حاضر از دو تکنیک گسترش عملکرد کیفی, طراحی آزمایش ها و مدل توسعه محصول جدید کوپر استفاده شد. جامعه هدف, بانوان 15 تا 35 سال شهرستان اردکان بود. ابتدا از مشتریان درباره محصول جدید نظرخواهی شد و در ماتریس خانه کیفیت قرار گرفت, سپس با بهره مندی از نظر خبرگان, ماتریس های بعدی شکل گرفت. با شناسایی عوامل موثر در کیفیت ارده و طرح های تاگوچی, ارده های ترکیبی (محصول جدید) بهبود یافت. به منظور بهبود کیفیت محصول, باید کنترل بیشتری بر عامل های موثر, فرایند پخت کنجد (به مدت 20ساعت) و همچنین نوع بادام زمینی (ایرانی) صورت گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمانی میبدی، فرحناز، و زارع احمدآبادی، حبیب. (1396). توسعه محصولات جدید کنجدی, تحلیلی بر مشخصات کیفی محصول و فرایند با کاربرد روش های QFD و DOE. مدیریت بازرگانی، 9(2 )، 295-316. SID. https://sid.ir/paper/140210/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانی میبدی فرحناز، زارع احمدآبادی حبیب. توسعه محصولات جدید کنجدی, تحلیلی بر مشخصات کیفی محصول و فرایند با کاربرد روش های QFD و DOE. مدیریت بازرگانی[Internet]. 1396؛9(2 ):295-316. Available from: https://sid.ir/paper/140210/fa

    IEEE: کپی

    فرحناز رحمانی میبدی، و حبیب زارع احمدآبادی، “توسعه محصولات جدید کنجدی, تحلیلی بر مشخصات کیفی محصول و فرایند با کاربرد روش های QFD و DOE،” مدیریت بازرگانی، vol. 9، no. 2 ، pp. 295–316، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/140210/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button