مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,362
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

500
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

هیدرژناسیون انتخابی ترکیبات غیراشباع روغن های نباتی و اثر اسیدهای چرب ترانس بر روی لیپوپروتیین کلسترول با دانسیته کم (LDL-C) و لیپوپروتیین کلسترول با دانسیته زیاد (HDL-C)

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 هیدرژناسیون چربیها و روغن ها بعنوان عظیم ترین واکنش شیمیایی ساده در صنعت باقی خواهد ماند. با تولید روزافزون روغن سویا و اسید لینولنیک موجود در آن که احتمالا منجر به طعم و بوی بد آن می شود, موضوع هیدرژناسیون انتخابی توجه زیادی را به خود جلب نموده است.روغن های هیدرژنه ممکن است محتوی مقادیر زیادی ایزومرهای وضعیتی و ایزومرهای فضایی اسید اولئیک, سیس 9 - اکتادسنوئیک اسید باشند. اسیدهای چرب ترانس (t-FA) ایزومرهای فضایی اسیدهای چرب غیراشباع می باشند که وضع مشابهی با اسیدهای چرب اشباع را برای آنها میتوان تصور کرد.مطالعات کلینیکی از سال 1990 نشان داده است که در مقابل اسیدهای چرب غیراشباع سپس (بعنوان مثال, اسید اولئیک), اسیدهای چرب ترانس غلظت کلسترول کلی (TC) و غلظت لیپوپروتیین کلسترول با دانسیته کم (LDL-C) را افزایش میدهند در حالیکه تمایل دارند غلظت لیپوپروتیین کلسترول با دانسیته زیاد (HDL-C) را کاهش دهند. چون هیدرژناسیون همیشه توام با ایزومریزاسیون انجام می شود و به بیان دیگر هر قدر هیدرژناسیون با سلکتیویته بیشتری انجام شود تشکیل ایزومرهای بیشتری را نیز موجب می شود (بعنوان مثال ایزومرهای ترانس). هدف از این مطالعه ارایه شرایط مناسب هیدرژناسیون در جهتی می باشد که بتوان ضمن حفظ خواص ویژه ای برای روغن از افزایش تشکیل ایزومرهای ترانس جلوگیری کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پازنده، حسین. (1380). هیدرژناسیون انتخابی ترکیبات غیراشباع روغن های نباتی و اثر اسیدهای چرب ترانس بر روی لیپوپروتیین کلسترول با دانسیته کم (LDL-C) و لیپوپروتیین کلسترول با دانسیته زیاد (HDL-C) . دانشکده فنی دانشگاه تهران، 35(1 (پیاپی 71))، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/14140/fa

    Vancouver: کپی

    پازنده حسین. هیدرژناسیون انتخابی ترکیبات غیراشباع روغن های نباتی و اثر اسیدهای چرب ترانس بر روی لیپوپروتیین کلسترول با دانسیته کم (LDL-C) و لیپوپروتیین کلسترول با دانسیته زیاد (HDL-C) . دانشکده فنی دانشگاه تهران[Internet]. 1380؛35(1 (پیاپی 71)):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/14140/fa

    IEEE: کپی

    حسین پازنده، “هیدرژناسیون انتخابی ترکیبات غیراشباع روغن های نباتی و اثر اسیدهای چرب ترانس بر روی لیپوپروتیین کلسترول با دانسیته کم (LDL-C) و لیپوپروتیین کلسترول با دانسیته زیاد (HDL-C) ،” دانشکده فنی دانشگاه تهران، vol. 35، no. 1 (پیاپی 71)، pp. 47–56، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14140/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا