مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,069
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر توفوردی و سولفات پتاسیم بر ویژگی های کمی و کیفی میوه پرتقال نافی

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 113

کلیدواژه

Q3
sans-serif"> K2SO4Q3
D-4Q3
2Q2

چکیده

پرتقال نافی بطور وسیعی در کشورهای مختلف جهان از جمله ایران کشت می گردد و در مقایسه با سایر ارقام مرکبات از اهمیت تجاری خاصی برخوردار است. کمیت و کیفیت میوه آن از عوامل زیادی تاثیر پذیر است. این پژوهش برای بررسی اثر 2,4-D و K2SO4 و برهمکنش این دو بر خواص کمی و کیفی میوه پرتقال نافی. به منظور آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی (آزمایش فاکتوریل) در 9 تیمار و 4 تکرار انجام پذیرفت. بدین منظور 2,4-D در غلظت های صفر , 10 و 20 میلی گرم در لیتر و K2SO4 در غلظت های صفر, 1 و 2 درصد بصورت محلول پاشی در زمانی که قطر متوسط میوه ها 15 میلی متر بود به کار برده شدند. نتایج نشان داد که 2,4-D در غلظت 20 میلی گرم در لیتر به همراه 2 درصد پتاسیم وزن میوه و میزان اسید کل آب میوه را بطور معنی داری افزایش داده و در غلظت 10 میلی گرم در لیتر به همراه غلظت های مختلف K2SO4 بطور معنی داری آب میوه را افزایش داد. همچنین پتاسیم به صورت معنی دار در افزایش صفات کیفی شامل مواد جامد محلول, اسیدیته و ویتامین C موثر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جهان بین، روح اله، یاوری، سارا، عشقی، سعید، و تفضیلی، عنایت اله. (1387). اثر توفوردی و سولفات پتاسیم بر ویژگی های کمی و کیفی میوه پرتقال نافی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 22(2)، 101-113. SID. https://sid.ir/paper/142221/fa

    Vancouver: کپی

    جهان بین روح اله، یاوری سارا، عشقی سعید، تفضیلی عنایت اله. اثر توفوردی و سولفات پتاسیم بر ویژگی های کمی و کیفی میوه پرتقال نافی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1387؛22(2):101-113. Available from: https://sid.ir/paper/142221/fa

    IEEE: کپی

    روح اله جهان بین، سارا یاوری، سعید عشقی، و عنایت اله تفضیلی، “اثر توفوردی و سولفات پتاسیم بر ویژگی های کمی و کیفی میوه پرتقال نافی،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 22، no. 2، pp. 101–113، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142221/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button