مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,337
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

560
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (Matricaria recutita) رقم دیپلوئید جرمانیا

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 37

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر مدت زمان لازم برای خشک کردن و سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و درصد کامازولن گل های بابونه (Matricaria recutita (L.) Rauschert) اصلاح شده زقم دیپلوئید جرمانیا, آزمایشی در سال زراعی 1386-87 در مزرعه و آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. شش توان مختلف میکروویو شامل 100, 180, 300, 450, 600 و 900 وات, سه دمای مختلف آون شامل 50, 60 و 70 درجه سانتیگراد و روش طبیعی (سایه و آفتاب) در این آزمایش مورد مطالعه و مقایسه قرار گرفتند. در روش های مختلف, خشک کردن نمونه ها تا زمانی که وزن آنها به محتوای رطوبتی 0.10 بر پایه وزن خشک (یا 10 درصد بر پایه وزن تر) رسید, ادامه داشت. نتایج حاصل نشان داد که بین روش های مختلف خشک کردن و مدت زمان لازم برای خشک کردن, میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه بابونه رابطه معنی داری وجود دارد. کمترین زمان خشک کردن (7 تا 104 دقیقه با توجه به توان مورد نظر) در روش میکروویو و بیشترین آن (120 ساعت) در روش سایه حاصل شد. بالاترین درصد اسانس (0.72 درصد وزنی) در روش سایه به دست آمد و کمترین آن مربوط به خشک کردن در میکروویو و دمای بالای آون بود. بالاترین درصد کامازولن در روش طبیعی و میکروویو و کمترین درصد آن به وسیله خشک کردن در آون به دست آمد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

رحمتی، میترا، عزیزی، مجید، عبادی، محمدتقی، و حسن زاده خیاط، محمد. (1389). بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (Matricaria recutita) رقم دیپلوئید جرمانیا. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 24(1)، 29-37. SID. https://sid.ir/paper/142259/fa

Vancouver: کپی

رحمتی میترا، عزیزی مجید، عبادی محمدتقی، حسن زاده خیاط محمد. بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (Matricaria recutita) رقم دیپلوئید جرمانیا. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1389؛24(1):29-37. Available from: https://sid.ir/paper/142259/fa

IEEE: کپی

میترا رحمتی، مجید عزیزی، محمدتقی عبادی، و محمد حسن زاده خیاط، “بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (Matricaria recutita) رقم دیپلوئید جرمانیا،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 24، no. 1، pp. 29–37، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142259/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button