مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

848
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

609
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیرات چند ماده شیمیایی بر درصد تنک و کیفیت میوه زردآلو رقم خیاری (Prunus armenica L. cv. Khiary)

صفحات

 صفحه شروع 78 | صفحه پایان 84

چکیده

 به منظور بررسی تاثیرات چند ماده شیمیایی, بر درصد تنک و کیفت میوه زردآلو رقم "خیاری" پژوهشی در یک باغ تجاری از توابع شهرستان نی ریز فارس انجام گرفت. تیمارهای نفتالین استیک اسید (10, 20 و 40 میلی گرم در لیتر), نفتالین استامید (20 ,40 و 80 میلی گرم در لیتر), اتفن (50, 100 و 200 میلی گرم در لیتر) و اوره (2/0, 4/0 و 6/0 درصد) و 2 هفته پس از مرحله تمام گل در سال 1385 بر روی شاخه های منتخب اعمال شد. بررسی نتایج نشان داد که به جز اوره در غلظت 6/0 درصد, بقیه تیمارها به طور معنی داری باعث تنک میوه شدند. مواد شیمیایی مورد استفاده باعث افزایش حجم, طول, قطر میوه ها, کل ماده جامد محلول, نسبت کل ماده جامد محلول به اسیدیته کل, وزن خشک و نسبت وزن تر میوه به وزن خشک میوه شدند ولی بین شاهد و بقیه تیمارها تفاوت معنی داری در میزان اسید کل دیده نشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

تقی پور، لیلا، و راحمی، مجید. (1388). بررسی تاثیرات چند ماده شیمیایی بر درصد تنک و کیفیت میوه زردآلو رقم خیاری (Prunus armenica L. cv. Khiary). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 23(2)، 78-84. SID. https://sid.ir/paper/142355/fa

Vancouver: کپی

تقی پور لیلا، راحمی مجید. بررسی تاثیرات چند ماده شیمیایی بر درصد تنک و کیفیت میوه زردآلو رقم خیاری (Prunus armenica L. cv. Khiary). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1388؛23(2):78-84. Available from: https://sid.ir/paper/142355/fa

IEEE: کپی

لیلا تقی پور، و مجید راحمی، “بررسی تاثیرات چند ماده شیمیایی بر درصد تنک و کیفیت میوه زردآلو رقم خیاری (Prunus armenica L. cv. Khiary)،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 78–84، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142355/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button