APA:
کپیپورعباسقلی، زهرا، قانع، مسعود، و قیامی راد، مهدی. (1395). ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلری در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR. علوم غذایی و تغذیه، 14(1 (پیاپی 53))، 89-94. SID. https://sid.ir/paper/143096/fa
Vancouver:
کپیپورعباسقلی زهرا، قانع مسعود، قیامی راد مهدی. ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلری در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛14(1 (پیاپی 53)):89-94. Available from: https://sid.ir/paper/143096/fa
IEEE:
کپیزهرا پورعباسقلی، مسعود قانع، و مهدی قیامی راد، “ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلری در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 1 (پیاپی 53)، pp. 89–94، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143096/fa