Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,443
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

616
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلری در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 94

چکیده

 مقدمه: جنس آرکوباکتر همراه با کمپیلوباکتر در خانواده کمپیلوباکتریاسه قرار دارد. آرکوباکترها باکتری های گرم منفی, بدون اسپور و میکروآئروفیلیک هستند که به وسیله رشد در حضور اکسیژن و دماهای پایین از جنس کمپیلوباکتر متمایز می شوند.این باکتری ها میله ای, به شکل S و یا مارپیچی شکل هستند. آرکوباکتر بوتزلری رایج ترین گونه این جنس است به عنوان پاتوژن زئونوز و نوظهور شناخته شده است. هدف اصلی از این مطالعه ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش در شهرستان تنکابن بود.مواد و روش ها: جهت جداسازی از تکنیک استاندارد کشت و به منظور تعیین هویت و شناسایی از تست های فنوتایپینگ استفاده گردید. با استفاده از آزمون PCR و تکثیر ژن اختصاصی آرکوباکتر تایید تست های فنوتایپینگ صورت پذیرفت.یافته ها: در مجموع 95 نمونه گوشت ماکیان از خرده فروشی های تنکابن جمع آوری و با هدف بررسی حضور گونه آرکوباکتر بوتزلری مورد آزمایش قرار گرفتند. بر پایه آزمون های کشت 12 نمونه از 95 نمونه مورد مطالعه (%12.63) به آرکوباکتر بوتزلری آلوده بودند. هم چنین تکنیک PCR نتایج فنوتایپینگ را تائید نمود.نتیجه گیری: گرچه این باکتری تقریبا از تمامی مخازن محیطی جدا شده است, اما میتوان ماکیان را مخازن اصلی آرکوباکتر ها دانست. از این رو حضور این باکتری بیماریزا در گوشت ماکیان منطقه مورد تحقیق می تواند احتمال انتقال این عامل بیماری زا را به انسان از طریق مصرف محصولات غذایی افزایش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورعباسقلی، زهرا، قانع، مسعود، و قیامی راد، مهدی. (1395). ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلری در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR. علوم غذایی و تغذیه، 14(1 (پیاپی 53))، 89-94. SID. https://sid.ir/paper/143096/fa

    Vancouver: کپی

    پورعباسقلی زهرا، قانع مسعود، قیامی راد مهدی. ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلری در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛14(1 (پیاپی 53)):89-94. Available from: https://sid.ir/paper/143096/fa

    IEEE: کپی

    زهرا پورعباسقلی، مسعود قانع، و مهدی قیامی راد، “ارزیابی فراوانی آرکوباکتر بوتزلری در گوشت ماکیان عرضه شده در مراکز فروش شهرستان تنکابن با استفاده از تکنیک های کشت و PCR،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 1 (پیاپی 53)، pp. 89–94، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143096/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا