APA:
کپیفرهادی چیتگر، محمد، وریدی، مهدی، شهیدی، فخری، و ترابی، اصغر. (1398). مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن پراکسید بر پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک. علوم غذایی و تغذیه، 16(2 (پیاپی 62) )، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/143182/fa
Vancouver:
کپیفرهادی چیتگر محمد، وریدی مهدی، شهیدی فخری، ترابی اصغر. مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن پراکسید بر پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 62) ):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/143182/fa
IEEE:
کپیمحمد فرهادی چیتگر، مهدی وریدی، فخری شهیدی، و اصغر ترابی، “مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن پراکسید بر پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 79–88، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143182/fa