APA:
کپیفهیم دانش، مریم، و عزتی، سیده طیبه. (1397). ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده. علوم غذایی و تغذیه، 15(4 (پیاپی 60) )، 91-100. SID. https://sid.ir/paper/143198/fa
Vancouver:
کپیفهیم دانش مریم، عزتی سیده طیبه. ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(4 (پیاپی 60) ):91-100. Available from: https://sid.ir/paper/143198/fa
IEEE:
کپیمریم فهیم دانش، و سیده طیبه عزتی، “ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 4 (پیاپی 60) ، pp. 91–100، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143198/fa