مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,677
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

701
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال 1387

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 30

چکیده

 مقدمه: نمایه تغذیه سالم (HEI) اولین بار در سال 1989برای بررسی و پایش وضعیت تغذیه مردم آمریکا توسط دپارتمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA) ابداع شد. با توجه به اینکه زندان یک محیط بسته است و سلامت زندانیان ارتباط زیادی با دریافت غذای آنان دارد بررسی وضعیت تغذیه آنان با استفاده از این نمایه راهگشای خوبی برای مسوولین دولتی برنامه ریز می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی مقطعی تعداد 435 نفر از زندانیان (48 زن و 387 مرد) به صورت تصادفی طبقاتی انتخاب شدند و پس از دریافت موافقت نامه کتبی مورد بررسی قرار گرفتند. دریافت غذایی این افراد به طور کامل ثبت و اندازه گیری شد. به این منظور منوی غذای زندان, میزان غذای دور ریخته شده و مقدار خرید مواد غذایی از فروشگاه زندان مورد بررسی قرار گرفت. سپس امتیاز نمایه تغذیه سالم در این افراد محاسبه گردید. نتایج به صورت میانگین و انحراف معیار و جداول فراوانی توصیف شد.یافته ها: امتیاز نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد 80 درصد از امتیاز قابل محاسبه به دست آمد. امتیاز مصرف میوه جات صفر, گوشت و حبوبات 4, لبنیات 9.5, تنوع غذایی 9 و امتیاز مصرف گروه های غذایی غلات و سبزیجات هر کدام 10 برآورد شد. میزان مصرف نمک قابل اندازه گیری نبود.نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه وضعیت تغذیه ای زندانیان زندان مرکزی مشهد نسبتا مناسب برآورد می شود. البته در بعضی موارد نیازمند توجه بیشتر مسوولین مربوطه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صفریان، محمد، عشقی، شهره، رجایی، نیلوفر، مزیدی، محسن، اسماعیلی، حبیب اله، بابایی، علی، و نعمتی، محسن. (1393). بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال 1387. علوم غذایی و تغذیه، 11(2 (پیاپی 42))، 25-30. SID. https://sid.ir/paper/143209/fa

    Vancouver: کپی

    صفریان محمد، عشقی شهره، رجایی نیلوفر، مزیدی محسن، اسماعیلی حبیب اله، بابایی علی، نعمتی محسن. بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال 1387. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(2 (پیاپی 42)):25-30. Available from: https://sid.ir/paper/143209/fa

    IEEE: کپی

    محمد صفریان، شهره عشقی، نیلوفر رجایی، محسن مزیدی، حبیب اله اسماعیلی، علی بابایی، و محسن نعمتی، “بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال 1387،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 25–30، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143209/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button