APA:
کپیهاشمی، سیدعلی، پژوم شریعتی، فرشید، دلاوری امریی، حسین، و حیدری نسب، امیر. (1398). بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظت های مختلف نمک. علوم غذایی و تغذیه، 16(4 (پیاپی 64) )، 45-50. SID. https://sid.ir/paper/143256/fa
Vancouver:
کپیهاشمی سیدعلی، پژوم شریعتی فرشید، دلاوری امریی حسین، حیدری نسب امیر. بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظت های مختلف نمک. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(4 (پیاپی 64) ):45-50. Available from: https://sid.ir/paper/143256/fa
IEEE:
کپیسیدعلی هاشمی، فرشید پژوم شریعتی، حسین دلاوری امریی، و امیر حیدری نسب، “بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظت های مختلف نمک،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 45–50، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143256/fa