APA:
کپیقلعه موسیانی، زهرا، پوراحمد، رضوان، و رجایی، پیمان. (1398). مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا (Hyssoupus officinalis L. ) و رازک (.Humulus lupulus L ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ. علوم غذایی و تغذیه، 16(3 (پیاپی 63) )، 45-58. SID. https://sid.ir/paper/143299/fa
Vancouver:
کپیقلعه موسیانی زهرا، پوراحمد رضوان، رجایی پیمان. مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا (Hyssoupus officinalis L. ) و رازک (.Humulus lupulus L ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(3 (پیاپی 63) ):45-58. Available from: https://sid.ir/paper/143299/fa
IEEE:
کپیزهرا قلعه موسیانی، رضوان پوراحمد، و پیمان رجایی، “مطالعه اثر عصاره های اتانولی زوفا (Hyssoupus officinalis L. ) و رازک (.Humulus lupulus L ) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 45–58، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143299/fa