APA:
کپیمالمیر، معصومه، غیاثی طرزی، بابک، اسدی، غلامحسن، میرسعیدقاضی، حسین، و دلخوش، بابک. (1395). بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی. علوم غذایی و تغذیه، 13(4 (پیاپی 52))، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/143420/fa
Vancouver:
کپیمالمیر معصومه، غیاثی طرزی بابک، اسدی غلامحسن، میرسعیدقاضی حسین، دلخوش بابک. بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(4 (پیاپی 52)):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/143420/fa
IEEE:
کپیمعصومه مالمیر، بابک غیاثی طرزی، غلامحسن اسدی، حسین میرسعیدقاضی، و بابک دلخوش، “بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 4 (پیاپی 52)، pp. 79–88، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143420/fa