APA:
کپیغیاثی طرزی، ب.، قوامی، م.، و بصیری، ع.. (1386). تاثیر فرآیند سرخ کردن تحت خلاء بر کیفیت روغن مورد استفاده. علوم غذایی و تغذیه، 4(4)، 89-93. SID. https://sid.ir/paper/489096/fa
Vancouver:
کپیغیاثی طرزی ب.، قوامی م.، بصیری ع.. تاثیر فرآیند سرخ کردن تحت خلاء بر کیفیت روغن مورد استفاده. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1386؛4(4):89-93. Available from: https://sid.ir/paper/489096/fa
IEEE:
کپیب. غیاثی طرزی، م. قوامی، و ع. بصیری، “تاثیر فرآیند سرخ کردن تحت خلاء بر کیفیت روغن مورد استفاده،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 4، no. 4، pp. 89–93، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489096/fa