APA:
کپیکدخدایی، رسول، و نجف نجفی، مسعود. (1390). بررسی برخی عوامل موثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 314-323. SID. https://sid.ir/paper/481873/fa
Vancouver:
کپیکدخدایی رسول، نجف نجفی مسعود. بررسی برخی عوامل موثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(4):314-323. Available from: https://sid.ir/paper/481873/fa
IEEE:
کپیرسول کدخدایی، و مسعود نجف نجفی، “بررسی برخی عوامل موثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 314–323، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/481873/fa