APA:
کپیخانی پور، الهام، کرامت، جواد، حسینی پرور، سیدهاشم، معتمدزادگان، علی، قربانی حسن سرایی، آزاده، و شهیدی یاساقی، سیداحمد. (1385). کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2 (نیمه دوم))، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/143489/fa
Vancouver:
کپیخانی پور الهام، کرامت جواد، حسینی پرور سیدهاشم، معتمدزادگان علی، قربانی حسن سرایی آزاده، شهیدی یاساقی سیداحمد. کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(2 (نیمه دوم)):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/143489/fa
IEEE:
کپیالهام خانی پور، جواد کرامت، سیدهاشم حسینی پرور، علی معتمدزادگان، آزاده قربانی حسن سرایی، و سیداحمد شهیدی یاساقی، “کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 13–22، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143489/fa