مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,340
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

701
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جدا شده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری های شاخص مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 438 | صفحه پایان 452

چکیده

 فعالیت بازدارندگی 51 جدایه باکتری اسیدلاکتیک بدست آمده از شیر گوسفند, ماست گوسفندی و کره محلی مسکه در مقابل میکروارگانیسم های شاخص بیماری زا شامل: استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیا کلی, لیستریا اینوکواو غیر بیماری زا از جمله: لاکتوباسیلوس پلانتاروم, لاکتوباسیلوس ساکی, لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه لاکتیس و لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه کرموریس مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت. از میان 51 ایزوله باکتری اسید لاکتیک, 44 ایزوله در روش نقطه گذاری در برابر حداقل یکی از باکتری های شاخص, خاصیت بازدارندگی از خود نشان دادند. در حالیکه در روش نفوذ در چاهک, این تعداد به 39 ایزوله کاهش یافت. در این مرحله, 8 ایزوله که شامل گونه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس (1 ایزوله), انتروکوکوس فاسیوم (1 ایزوله), انتروکوکوس دورانس (1 ایزوله) و آئروکوکوس ویریدنس (5 ایزوله) بودند بیشترین اثر آنتاگونیستی را بر باکتری شاخص لیستریا اینوکووا نشان دادند. از این بین, فعالیت ضدمیکروبی سوپرناتانت یک ایزوله آئروکوکوس ویریدانس دارای بالاترین مقاومت حرارتی بود. همچنین دو ایزوله آئروکوکوس ویریدانس, فعالیت ضدمیکروبی خود را در pHخنثی حفظ کرده بودند. فقط فعالیت ضدمیکروبی سوپرناتانت دو ایزوله شامل انتروکوکوس فاسیوم و آئروکوکوس ویریدنس, تحت تاثیر آنزیم پروتیئناز K قرار نگرفت. تمام این خصوصیات فیزیکوشیمیایی جالب, اجازه می دهد که عصاره فاقد سلول (سوپرناتانت) برخی از ایزوله های مذکور, بعنوان نگهدارنده بیولوژیکی در مواد غذایی در نظر گرفته شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عدالتیان دوم، محمدرضا، یاورمنش، مسعود، قیامتی یزدی، فریبا، خمیری، مرتضی، و نیری، ندا. (1395). بررسی فعالیت های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جدا شده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری های شاخص مواد غذایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(4 (پیاپی 40))، 438-452. SID. https://sid.ir/paper/143501/fa

    Vancouver: کپی

    عدالتیان دوم محمدرضا، یاورمنش مسعود، قیامتی یزدی فریبا، خمیری مرتضی، نیری ندا. بررسی فعالیت های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جدا شده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری های شاخص مواد غذایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(4 (پیاپی 40)):438-452. Available from: https://sid.ir/paper/143501/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا عدالتیان دوم، مسعود یاورمنش، فریبا قیامتی یزدی، مرتضی خمیری، و ندا نیری، “بررسی فعالیت های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جدا شده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری های شاخص مواد غذایی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 438–452، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143501/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button