مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,429
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

699
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین

صفحات

 صفحه شروع 330 | صفحه پایان 339

چکیده

 در این پژوهش اثر مقادیر مختلف ژلاتین (1, 2 و 3 گرم) و سدیم کازئینات (1, 2 و 3 گرم) بر ویژگی های حسی و رئولوژیکی نمونه های موس شکلات بررسی شد. همچنین از روش تجزیه به مولفه های اصلی جهت تعیین روابط پارامترهای حسی و بدست آوردن مولفه های اصلی استفاده گردید. مشاهدات نشان داد نمونه موس شکلات حاوی دو گرم ژلاتین و سه گرم سدیم کازئینات بهترین ویژگی های حسی را داشت. نتایج حاصل از برازش داده نشان داد که مدل پاورلا با داشتن R2 بالا (R2>0.99) و RMSE پایین بهترین مدل جهت توصیف رفتار جریان می باشد. ضریب قوام در نمونه ای از موس شکلات که سه گرم ژلاتین و سه گرم سدیم کازئینات را دارا بود, بیشتر بود. دانسیته نیز با افزایش مقدار پروتئین و کاهش مقدار ژلاتین, کاهش یافت. همچنین با استفاده از روش تجزیه به مولفه های اصلی مشخص شد پذیرش کلی نمونه ها همبستگی بالایی با نرمی, پوشش دهانی و ژله ای بودن داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرعرب رضی، سعید، محبی، محبت، حدادخداپرست، محمدحسین، و کوچکی، آرش. (1395). بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(2 (پیاپی 38))، 330-339. SID. https://sid.ir/paper/143533/fa

    Vancouver: کپی

    میرعرب رضی سعید، محبی محبت، حدادخداپرست محمدحسین، کوچکی آرش. بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(2 (پیاپی 38)):330-339. Available from: https://sid.ir/paper/143533/fa

    IEEE: کپی

    سعید میرعرب رضی، محبت محبی، محمدحسین حدادخداپرست، و آرش کوچکی، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 330–339، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143533/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button