APA:
کپیمیرعرب رضی، سعید، محبی، محبت، حدادخداپرست، محمدحسین، و کوچکی، آرش. (1395). بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(2 (پیاپی 38))، 330-339. SID. https://sid.ir/paper/143533/fa
Vancouver:
کپیمیرعرب رضی سعید، محبی محبت، حدادخداپرست محمدحسین، کوچکی آرش. بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(2 (پیاپی 38)):330-339. Available from: https://sid.ir/paper/143533/fa
IEEE:
کپیسعید میرعرب رضی، محبت محبی، محمدحسین حدادخداپرست، و آرش کوچکی، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 330–339، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143533/fa