APA:
کپیمیرعرب رضی، سعید، محبی، محبت، حدادخداپرست، محمدحسین، و کوچکی، آرش. (1393). مقایسه برخی ویژگی های حسی, فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین های آلبومین, سدیم کازئینات و کنسانتره آب پنیر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(4)، 375-388. SID. https://sid.ir/paper/233943/fa
Vancouver:
کپیمیرعرب رضی سعید، محبی محبت، حدادخداپرست محمدحسین، کوچکی آرش. مقایسه برخی ویژگی های حسی, فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین های آلبومین, سدیم کازئینات و کنسانتره آب پنیر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(4):375-388. Available from: https://sid.ir/paper/233943/fa
IEEE:
کپیسعید میرعرب رضی، محبت محبی، محمدحسین حدادخداپرست، و آرش کوچکی، “مقایسه برخی ویژگی های حسی, فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین های آلبومین, سدیم کازئینات و کنسانتره آب پنیر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 375–388، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233943/fa