مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

941
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه برخی ویژگی های حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین های آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب پنیر

صفحات

 صفحه شروع 375 | صفحه پایان 388

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرعرب رضی، سعید، محبی، محبت، حدادخداپرست، محمدحسین، و کوچکی، آرش. (1393). مقایسه برخی ویژگی های حسی, فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین های آلبومین, سدیم کازئینات و کنسانتره آب پنیر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(4)، 375-388. SID. https://sid.ir/paper/233943/fa

    Vancouver: کپی

    میرعرب رضی سعید، محبی محبت، حدادخداپرست محمدحسین، کوچکی آرش. مقایسه برخی ویژگی های حسی, فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین های آلبومین, سدیم کازئینات و کنسانتره آب پنیر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(4):375-388. Available from: https://sid.ir/paper/233943/fa

    IEEE: کپی

    سعید میرعرب رضی، محبت محبی، محمدحسین حدادخداپرست، و آرش کوچکی، “مقایسه برخی ویژگی های حسی, فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین های آلبومین, سدیم کازئینات و کنسانتره آب پنیر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 375–388، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233943/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button