APA:
کپیمیرعرب رضی، سعید، محبی، محبت، حدادخداپرست، محمدحسین، و کوچکی، آرش. (1395). تاثیر پروتئین های آلبومین, سدیم کازئینات, کنسانتره آب پنیر و ژلاتین بر ریز ساختار موس شکلاتی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 87-97. SID. https://sid.ir/paper/148649/fa
Vancouver:
کپیمیرعرب رضی سعید، محبی محبت، حدادخداپرست محمدحسین، کوچکی آرش. تاثیر پروتئین های آلبومین, سدیم کازئینات, کنسانتره آب پنیر و ژلاتین بر ریز ساختار موس شکلاتی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):87-97. Available from: https://sid.ir/paper/148649/fa
IEEE:
کپیسعید میرعرب رضی، محبت محبی، محمدحسین حدادخداپرست، و آرش کوچکی، “تاثیر پروتئین های آلبومین, سدیم کازئینات, کنسانتره آب پنیر و ژلاتین بر ریز ساختار موس شکلاتی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 87–97، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148649/fa