APA:
کپیعربشاهی، سعیده، اعلمی، مهران، و امیری عقدایی، سیدسهیل. (1393). تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(2)، 249-265. SID. https://sid.ir/paper/148478/fa
Vancouver:
کپیعربشاهی سعیده، اعلمی مهران، امیری عقدایی سیدسهیل. تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(2):249-265. Available from: https://sid.ir/paper/148478/fa
IEEE:
کپیسعیده عربشاهی، مهران اعلمی، و سیدسهیل امیری عقدایی، “تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 249–265، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148478/fa