مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,244
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

368
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب

صفحات

 صفحه شروع 249 | صفحه پایان 265

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عربشاهی، سعیده، اعلمی، مهران، و امیری عقدایی، سیدسهیل. (1393). تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(2)، 249-265. SID. https://sid.ir/paper/148478/fa

    Vancouver: کپی

    عربشاهی سعیده، اعلمی مهران، امیری عقدایی سیدسهیل. تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(2):249-265. Available from: https://sid.ir/paper/148478/fa

    IEEE: کپی

    سعیده عربشاهی، مهران اعلمی، و سیدسهیل امیری عقدایی، “تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی, رئولوژیکی, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 249–265، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148478/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button